tiistai 8. syyskuuta 2009

Huomenta maailma täällä uusi joogavirtuoosi

Aah huomenta. Aamukahvi ja yksi päivän parhaista hetkistä käynnissä juuri nyt. Olo on niin kovin kovin seestynyt. Johtuisikohan eilisestä ihkaensimmäisestä joogatunnistani. Kyllä mulle aina sopii "urheilu", jossa maataan ketarat ojallaan ja fiilistellään sitä, miltä oma hengitys tuntuu. Haha ei vaan tottahan sitä ekalla tunnilla pitää ottaa rennosti. En ole vaan ihan sataprosenttisen varma kuinka minun vilkas mieleni soveltuu rauhalliseen makoiluun. Kyseessähän on siis Oulun kansalaisopiston hathajooga, joka on ilmeisesti vähän rauhallisempaa menoa kuin esmes astangajooga. Pittää kattoa jaksanko jatkaa vielä joulun jälkeen vai keksinkö taas uuden hienon harratuksen. Haaveissa olisi ainakin afrotanssia ja jonkinmoista näyttelemistä.

Kansalaisopistossa on se hyvä puoli, että se on tuossa ihan kulman takana niin sinne ja ulos voi huitaista suoraan joogakamppeissa. Oli mulla oikeasti kivatkin vaatteet eilen päällä, mutta ihana sadekuuro kasteli ne likomäriksi, joten tadaah tyylikäs tulen_suoraan_salilta-asu, olkaa hyvä.

Image and video hosting by TinyPic

Liikuntasalit saa olla ainut paikka, jossa esiinnyn julkisesti haaremihousut päällä. Muuten ei vaan toimi.

Tai ehkäpä olo on seestynyt, koska vietin viikonloppuni rauhallisesti Itä-Kainuussa marjoja poimien ja sienestäen. Ja toimien tunnin koirasitterinä. En oo kuulkaa koskaan tavannut yhtä masentunutta oliota kuin poikaystävän tädin koira Taksu, kun samainen täti poistuu tunniksi paikalta. Voi sitä uikutuksen, syyllistävän tuijotuksen ja ovella ramppaamisen määrää. Vain mäyräkoirat pystyy olemaan näin kokonaisvaltaisen onnettomia, uskokaa pois. Alan epäillä onko ne koiria ollenkaan vai vaan koiriksi pukeutuneita kissoja, jotka haluaa saada lajille huonon maineen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Taksu ei vissiin kauheasti arvostanut minun seuraani, koska siirsi ruhoaan mielenosoituksellisesti aina, kun yritin rapsuttaa.

Koska tänään olen onnistunut vetämään päälle vain alusvaatteet ja niiden päälle hätäisesti paksun villanutun (terkkuja vaan vastapäisen talon sedälle, yyh) päivän asu-kuvasta voidaan vain haaveilla. Mutta minkäs teet, kun tulet ostaneeksi niin ältsin söpöjä pöksyjä ja rintsikoita, että haluat kuikuilla niitä koko ajan peilistä? En oo vielä kuitenkaan niin ekshibitionistinen, että ottaisin itsestäni kuvia alusvaatteisillani (mitä ilmeisesti harrastetaan parissa blogissa O_o). Tässä on kuitenkin erään täydellisen kesäpäivän hyvin kesäiset vaatteet:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

rusettipaita - Siskolta lainassa, merkki Gina Tricot
Sortsit - H&M
Kengät - Citymarket (On muuten samikset äitini kanssa, hihi)

Tänään luvassa vielä uuden laajakaistan hommaaminen ja valtio-opin johdantoluento täysin epäinhimillisesti neljästä kahdeksaan. Huomenna alkaa sosiologian luennot, joista olen innostunut kuin pieni orava ja sitten Oulun yliopiston vuotuinen Vulcanalia, jota enneen etkoillaan meidän kämpillä kämppiksen vaihto-opiskelijaryhmän kanssa. Jee pääsen testaamaan ranskan ja espanjan taitojani. Tai siis poloiset vaihtarit joutuvat kuuntelemaan, kun järjestelmällisesti tuhoan kaiken, mikä heidän kielessään on alunperin kaunista ja hienoa. Hohohohoo.

4 kommenttia:

Ladetsu kirjoitti...

Oi miten suloinen(ja masentunut) koira. Närkästyminen ilmenee kuvasta niin selkeästi. :D

Varmaan sitten nähdään Vulcanaliassa, jos törmätään. Ja minlä tiedekunnan alla se sosiologia on? Terveisin yritin etsiä sitä tovin listasta, mutten huomannut.

babooshka kirjoitti...

Emmanuelle - Eikö? Suloisuudesta en toin ole niin varma, mutta närkästynyt kaveri ainakin on :D

Joo nähdään! Sosiologia löytyy kasvatustieteellisen sivuaineista :)

Riina kirjoitti...

Voi ei tuota koiraa :D Ihan kuin Urho angstipäivinään (laittoi mamma-perhana lehmän kaappiin. Minä olisin halunnut leikkiä vielä lehmällä. Mitä sitten, vaikka siltä onkin jo pää irti ja täytteet ulkona? Ja vielä sataa. Ruokakin on pahaa.).

babooshka kirjoitti...

Riina - Oi mun pitää joskus nähä Urho kyllä livenä! Sitten voin kaapata sen laukkuun ja lähteä juoksemaan ja lujaa :D