torstai 3. syyskuuta 2009

Miittikivamiitti

Miittailtiin vähän taas kivojen oululaisten ja vähän muualta tulleidenkin kanssa kevyen päiväkahvittelun merkeissä:

Image and video hosting by TinyPic

Neidit ovat siis näistä blogeista: Oh Molly!, Mikämikämaa, Nukkekoti ja Buttermilk Bisquits.

Emmanuelle ja Bisquits viihtyivät kanssamme parisen tuntia, mutta me loput hurjat tyttöset istuttiin Cafe Sarassa melkein seitsemään asti. Se tekee siis yhteensä viisi tuntia höpötystä vaatteista ja bloggaamisesta. On se vaan niin mukavaa, kun on kerrankin joitakin jotka jaksavat kuunnella blogikouhkaamistani ja jakavat kanssani uusimmat blogijuorut, hahaa.

Image and video hosting by TinyPic

Wikke ja rouhea ketjukoru ja Riina ja sen ööh todella häiritsevä nenä!

Image and video hosting by TinyPic

Tytötkin oli silmin nähden innoissaan seurastani. Mutta ainakin niillä oli kauniit ja yhteensopivat kengät. Minä en vissiin ollut saanut tarpeeksi aikaisin tietoa tällaisestä yhtenevästä salakoodipukeutumisesta, joten näytin vähän orpolta omissa popoissani.

Image and video hosting by TinyPic

Yritin ottaa kahvilan vessassa itsestäni perinteikästä peilikuvaa, mutta onnistuttuani miseraablisti vedettiin kunnon kuvaussessiot ulkona ehtaan muotibloggarityyliin.

Kenkien tuijottelu
Image and video hosting by TinyPic

Käsi haaroissa (???) ja haaveellinen tuijotus kaukaisuuteen
Image and video hosting by TinyPic

Catwalk(??)
Image and video hosting by TinyPic

Too Hotcool!
Image and video hosting by TinyPic

Tämän jälkeen löydettiin vielä salatie kääpiöiden maailmaan ja ostettiin liian isot ja liian ällöt ja varmasti kesän viimeiseksi jäävät jäätelöt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kiitti tytöt, ootte just sopivan höpsöjä.

Oltuani näin mahtavan sosiaalinen otus, tunsin oloni maailman valloittajaksi ja nappasin vielä kotimatkalla itsestäni voittaja-kuvan:

Image and video hosting by TinyPic

Päähän liimautunut kiiltävä olio - KappAhl
Puuhelmet, vyö laukku & vihreä neule - Second hand
Hame - H&M
Pitsipaita - Lindex
Kengät - Dinsko

Äskein kattoin Harper's Islandin ekan jakson ja se meni aivan liian äkkiä, vaikka muistuttikin myös aivan liian paljon teinileffoja. Mutta hei se tatskajätkä on oudolla tavalla hottis, joten elättelen toiveita, ettei se kuole vielä pariin jaksoon. Huomenna kutsuu korpimaa, joten (toivottavasti) ensi viikkoon mukulat ja ihanaa viikonloppua. Ja oululaiset käykää kattomassa Paskakaupunni Ryn järjestämä ulkoilmaelokuvanäytäntö Ainolan puistossa huomenna klo 21!

5 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

Mahtavaa hei, vaikuttaa tosi hyviltä tyypeiltä nuo bloggaajat. Pitäiskö alkaa itsekin bloggaamaan? Teillä näyttää olevan superkivaa. Tosin tuo yks harmaapöksyinen näyttää jotenkin psykolta ja sen nenä häiritsee.

Bisquits kirjoitti...

Oli tosi hauskaa treffata! Juuri blogini kommenttiboksiin kirjoitinkin, että olitte kaikki niin symppiksiä. :-) Pitäisi ehdottomasti saada kokoon joku suurempi miitti Pohjois-Suomeen!

Hoo, ja onpa mulla komia tukka. Muuta ei sitten näykään. ;-)

Ladetsu kirjoitti...

Unohdin kaiken tuoksinnassa sanoa sinulle, että sinun neulenuttusio on aivan ihana. Laitan sen sitten tänne. Mutta oli hauskaa ja kannatti vaivautua paikalle. Ihan vain sen teen ja kakkupalan takia. ;)

Erittäin osuvia(=onnistuneita) poseerauksia on teillä ollut. :D

Boobettes kirjoitti...

Oon vieläkin niin katkera, että luin miittitapaamisen muutoksen liian myöhään..sano pliis että kuvat on iha näyteltyjä ja teillä oli oikeesti iha kuivaa, tylsää, mälsää ja etten jäänyt mistään kivasta paitsi! :D

babooshka kirjoitti...

wikke - Niin sanoppa! On jännää porukkaa nuo bloggaajat, mutta mahtavatko olla vähän kajahtaneita kumminkin.. Ja tuo harmaapöksyhän näyttää kokoajan niin hotcoolilta, ettei oo tottakaan, kun nuo kaks vieressä on selkeästi joutunut aivolobotomian kohteeksi.

Bisquits - Oli kyllä kiva nähdä :) Musta on ihanaa, kun miiteissä on vähän erilaista porukkaa niin saa sitä kautta erilaista kulmaa tähän koko bloggaustouhuun :) Ja miitti on pakko järjestää, onhan täällä sen verta porukkaa kuitenni!

Emmanuelle - Oi kiitos :) Se on taas tätä mun osiota "oi onpa vähän ruma, mutta siis oikeesti älyttömän hiano - pakko saada" Ja makso vaan 2,5 euroa, hahaa.

Boobettes - Joo oot oikeassa! Me niin onnistuneesti yritettiin feikata, mutta sitten sää salapoliisivaistoillasi bongasit tämän huijauksen :D Eli aika surkeaa oli. Toivottavasti pääset ens kerralla mukaan murehtimaan meidän kanssa!