perjantai 11. syyskuuta 2009

Sukkanauhoja, zombeja ja sosiologiaa

Tässä blogissa harvemmin jaetaan hienoja tuunausvinkkejä tai kuvia onnistuneista tuunauksista. Kas kun tämän blogin yksinvaltias on vähän niin kuin käsi, mitä tulee ompelukoneisiin tai muihin näpertelyhommiin. Tehdään nyt poikkeus, kun kerrankin olen saanut jotakin tehtyä ihan omin pikku kätösin.

Koska teillä kaikilla muillakin luonnollisesti lojuu vanhoja second hand-sukkanauhoja ympäri kämppää, tämä haastava tuunaus on mitä käytännöllisin ja yleispätevin. Itsehän suunnittelin alunperin käyttää kyseistä asustetta päässäni ööh pantana

Image and video hosting by TinyPic

Näin!
Image and video hosting by TinyPic

Mutta jostakin kumman syystä näin ei käynyt kauhean usein. Sukkanauha on siis päätynyt päähäni tasan kerran ja silloinkin olimme pukeutuneet Zombie Walk Oulu 2008 varten. Voisinpa oikeastaan jakaa tämän arkistojen helmen kanssanne. Heikkohermoiset tai muuten vain kauniista asioista pitävät katsokaa muualle.

Image and video hosting by TinyPic

Kämppis on pukeutunut luonnollisesti Kummeli-zombieksi ja minä ranskalainen sisäkkö goes gootti-zombieksi. Meistä löytyy jopa videomateriaalia Kalevan sivuilta. Että jos kiinnostaa nähdä kuinka minä örisen ja linkkaan selkäni pilalle niin tässä olisi. Mielenkiintoinen kokemus, ei voi muuta sanoa. Haha. Todellinen päivä prinsessana.

Mutta siis takaisin sukkanauhaan. Eli nips naps sukkanauha kahtia.

Image and video hosting by TinyPic

Ja surrurrur ompelukoneella molemmat puoliskot uudestaan omiksi yksillölliksi rinkuloikseen. Ja tadaah käsissäsi on kaksi kuminauhalla varustettua pitsipampulaa, joille voit keksiä miljoonia käyttötarkoituksia. Omani päätyivät ainakin näin aluksi koristamaan polvisukkia

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ja liittyivät osaksi parin päivän takaista olen_tiedostava_sosiologian_opiskelija-lookkiani.

Image and video hosting by TinyPic
Mekko - Thaimaa
Paita, helmet, vyö - second hand
Sukat - lahja
Kengät - Dinsko

Ei sitä pitsiä vaan voi koskaan olla liikaa.

Kuuntelussa muuten nyt Porcupine treen uusin levyn The Incident. En oo yhtään vakuuttunut. En ymmärrä, miksi bändit/artistit ylipäänsä julkaisevat tuplalevyjä, kun ne hyvin harvoissa tapauksissa kantavat loppuun asti. Kyseisen bändin viime levyllä on vain kuusi biisiä ja se on loistava. Että Steven Wilsonille vaan terkkuja: saa siitä karsintaa käyttää ihan roimalla kädellä ja jättää ne jämäbiisit jollekin kynyille sinkkujen b-puolille. Samaa voisin sanoa Tori Amoksellekin. Kaikella rakkaudella toki.

Nyt voisi tuo yksi neiti tulla kahville niin pääsisin vihdoin katsomaan kauan odotettua 2-hour premiere of America's Next Top Model Cycle 13:aa. Tuolla kaudella on vaan lyhyitä tyttöjä eli alle 173-senttisiä. Jopa yksi minun pituinen! Ooh takuulla parasta viihdettä.

2 kommenttia:

Hosuli kirjoitti...

Oho lyhyitä tyttöjä! Sitä kautta odotellessa. Moneskohan Suomessa on nyt telkkarissa...

babooshka kirjoitti...

Suomessa on menossa kasi kausi :) Ja jenkeissä kolmastoista ja nehän näyttää, joka syksy ja kevät huippistä eikös, niin noin 2,5 vuoden päästä sullekin tätä! Haha.