keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Tänään ei ole hyvä päivä

Minun pyörä varastettiin. Että kiitti vaan ihan helvetisti, kyllähän näitä pyöriä satelee köyhien opiskelijoiden niskaan harva se päivä. Sen kun vaivautuu vaan poimimaan. Ärrinpurrinärrin. Ei se ollut edes mikään maailman hienoin ja kallein kulkuväline, mutta se oli sentään minun oma rakas, jolla olen sotkenut jo yläasteelta lähtien. On se Meri-Toppila vaan niin mukava ja rauhallinen ja rikosvapaa paikka.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mekko & paita - H&M
Rusettikoru - JC
Vyö - Second hand
Pipo - Seppälä(?)

Olin aamulla vähän kahden vaiheilla, että menenkö illalla fuksisuunnistuksen rastia emännöimään vai tanssitunnille. Nyt on kuitenkin niin perseolo, että eipä tartte kauan miettiä. Viime viikollakin sain sellaista kriitiikkä tanssiopelta, ettei muutenkaan huvittaisi. En muuten varmasti ole huonoin siinä ryhmässä niin en tajua, miksi se on minun kimpussa koko ajan, nyyhkis. Sain kuulla mm siitä, että tanssin jalkaterät sisäänpäinkääntyneinä. Teki mieli huomauttaa, etten voi sille mitään, koska mulla on pahanlaatuinen muotibloggarisyndrooma. Jalkaterät ei vaan suostu osoittamaan ulospäin.

Päivää piristää onneksi se fakta, että eilen poikaystäväni irtisanoi vuokrasopimuksensa. Alan marraskuusta alkaen opettelemaan kuinka eletään ylimääräisen Y-kromosomin kanssa, Iiks!

9 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Hehee, kun muinoin asuin tuola pahamaineisesa Meri-Toppilasa, niin pyörähän pöllittiin heti kättelysä...Vaan tää meiän keskusta-asunnonkin piha on oikia pyörävarkaitten unelma, onneksi on niin paska pyörä, ettei se kelepaa ennää ees varkaille:)

Riina kirjoitti...

Haha, kannattaisi muuttaa tänne Peltolaan pöpilän viereen: olo on oikein turvallinen ja ennen kaikkea normaali ;D Oi, onneksi olkoon! Kaikesta huolimatta se sängynlämmittäjä on oikein mukava, varsinkin talvella :>

Salka kirjoitti...

Höh, liian kriittiset (tanssin)opet ovat pyllystä :( Tiedän tunteen, kun motivaatio vähän lyttääntyy, kiitos liian kritiikin, mutta toivon, että se palo sieltä vielä löytyy-monesti muutamien treenien väliin jättämisellä on ihmeellisen motivoiva vaikutus, sitä oikein palaa halusta tanssimaan :)!

Adswil kirjoitti...

Liian kriittiset tanssiopet ovat kyllä rasittavia, varsinkin kun itsekään en ole mikään luonnonlahjakkuus tanssimisessa :D Mitä tanssia muuten harrastat?

Ja kannattaa asua keskustan kerrostalossa, jossa on lukollinen pihaportti, pyöriä ei kovin todennäköisesti varasteta ainakaan pihasta :)

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Joo tuntuu, että Oulussa ei pyörät oo turvassa oikein missään O_o Minäki luulin, että kyseessä olis liian paska pyörä, kun vaihteet ja pirikello olivat hajalla, mutta niin vaan kelpas ;)

Riina - Haha. Ne Peltolan kämpät on minusta ulospäinkin vähän pelottavan näkösiä, puhumattakaan niistä pöpilätaloista :O Haha kiitos! Palelenkin usein talvisin niin on hyvä, että on jotain muitakin lämmittäjiä pehmolelujen lisäksi ;)

Salka - Joo, yritän kyllä järkeillä päässäni tätä hommaa niin, että se näkee mussa vaan niin paljon potentiaalia, että pakko käydä vähän auttamassa :D

Adswil - Joo sehän siinä on kun tanssimista rakastan paljon, mutta satun myös olemaan rytmitajuton ja kohtuu kömpelökin :D Silloin just se kannustus olisi parasta, mitä voi saada :)

Pyörävarasto löytyy omassa talossa, mutta poikaystävän asumalla pahamaineisella alueella, josta pyörä varastettiin nuita ei löydä O_o

babooshka kirjoitti...

Adswil - Niin ja tanssihan oli siis itämaista tanssia eli hullua lanteitten vatkausta ;)

Rhia kirjoitti...

Kappas kehveliä, muillakin siis ollut yhtä huono tuuri kuin meillä. Oltiin viisi päivää pois kotoa niin sillä välin oli isännän pyörä (lukittu sellainen) lähtenyt kävelemään omin jaloin. Eniten harmittaa että se oli vasta vuoden vanha pyörä eikä ihan sieltä halvimmasta päästä. tätä on näemmä liikkeellä. Eilen poikaystävä näki parvekkeelta neljä hämärää tyyppiä pihassa ja näyttivät hieman liian kiinnostuneilta pihassa olevista fillareista... Ja tämä siis Tampereella.

Anonyymi kirjoitti...

Jalkaterät saa muuten aika hyvin osoittelemaan ulospäin perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa. Kannattaa kokeilla.

babooshka kirjoitti...

Rhia - Mur. Pyörävarkaille ei kyllä paljon heru sympatioita täältä. Pitäisi vissiin hommata jotkut uskomattomat ketjut ja munalukot, jotta saisi nukkua yönsä rauhassa.

Anom - Ahaa. Pittääpä laittaa korvan taakse tämä hieno ohje, kiitos.